Ariane

Shiatsu

Ariane Shiatsu - 0497/55.79.77

Aziatische massages (gekleed) in Brussel 

BESbswy

BESbswy

BESbswy

BESb

Volg me op FB

BESbswy

BESbswy

BESbswy

Een moment voor jezelf

Een stijve nek, weinig energie, gespannen schouders, slapeloosheid, onregelmatige transit, een pijnlijke rug, moeilijke spijsvertering, wisselende emoties ... als deze ongemakken je vaak parten spelen, kom dan langs, en verwen jezelf met een shiatsu massage.


Het is mogelijk dat je na een shiatsu massage een duidelijke verlichting van spanning in de rug voelt, een betere darmtransit ervaart en minder water vasthoudt. Voor anderen voelt het als een boost van energie, herstelt het eindelijk de slaap en voelt het leven lichter. De effecten zijn onmiddellijk voelbaar.


De effecten op algemeen welzijn en ontspanning werken na een shiatsu massage nog lang en diep na.

Shiatsu: wat is dat eigenlijk ?

 

Shiatsu massages stellen het lichaam in staat om zowel het fysieke als emotionele evenwicht weer te vinden. De massages zijn diep ontspannend, brengen de emoties in evenwicht en harmoniseren de energie die in de meridianen circuleert en de verschillende organen bevloeit. Een shiatsu massage maakt bovendien het lichaam en de gewrichten soepeler.


Een shiatsu massage wordt zacht uitgevoerd, met manipulaties door middel van druk van de duim of de handpalm. Er kan kan ook diep in het ruggebied gewerkt worden als  je die behoefte voelt. Als je sportief bent, kan de druk zelfs met de elleboog worden uitgeoefend.

De massage wordt aangevuld met stretchings die aangepast zijn aan jouw fysieke toestand.


Shiatsu verwijdert blokkades om te voorkomen dat ze chronisch worden. Daarom is shiatsu, zoals de meeste Oosterse therapieën, preventief bedoeld, met de bedoeling een constante energiestroom in alle meridianen te verzekeren en om de ongemakken veroorzaakt door eventuele onevenwicht zo veel mogelijk te verminderen.

Een regelmatige behandeling om de 4 tot 6 weken wordt aangeraden.

Service simple et gratuit

Je crée mon blog
Créer un blog gratuit avec