Ariane

Ariane Shiatsu - 0497/55.79.77

Aziatische massages (gekleed) in Brussel 

BESbswy

BESbswy

BESbswy

BESbVolg Volg me op FB en Instagram

BESbswy

BESbswy

BESbswy

Shiatsu

Een moment voor jezelf

Een stijve nek, weinig energie, gespannen schouders, slapeloosheid, onregelmatige transit, een pijnlijke rug, moeilijke spijsvertering, wisselende emoties ... als deze ongemakken je vaak parten spelen, kom dan langs, en verwen jezelf met een shiatsu massage/behandeling.


Het is mogelijk dat je na een sessie een duidelijke verlichting van spanning in de rug voelt, een betere darmtransit ervaart en minder water vasthoudt.

Voor anderen voelt het als een boost van energie, herstelt het eindelijk de slaap en voelt het leven lichter. De effecten zijn onmiddellijk voelbaar.


De effecten op algemeen welzijn en ontspanning werken na een shiatsu massage/behandeling nog lang en diep na.

Shiatsu: wat is dat eigenlijk ?

Shiatsu stelt het lichaam in staat zijn eigen fysieke en emotionele balans te vinden. 
Het is diep ontspannend, mobiliseert de gewrichten, maakt het lichaam soepeler, brengt de emoties in evenwicht en harmoniseert de energie die in de meridianen circuleert en de verschillende organen irrigeert. 

 

Shiatsu, zoals ik het beoefen, combineert 3 complementaire dimensies:

  • energetisch: zorgen voor een constante en correcte circulatie van energie in alle meridianen om de ongemakken als gevolg van eventuele energetische onevenwichtigheden zoveel mogelijk te beperken
  • mechanisch: kneden van de spieren, mobiliseren van de gewrichten, en stretching aangepast aan de fysieke conditie van de gemasseerde persoon
  • therapeutisch: het drukken van bepaalde punten (zoals bij acupunctuur) om een specifieke pathologie te verlichten of te overwinnen.

 

De manipulaties worden gedaan, met zachtheid en stevigheid, door druk van de duim of de handpalm, of in de diepte, in de rugzone bijvoorbeeld als de ontvanger het nodig vindt (en als hij sportief is, kan de druk zelfs met de elleboog worden gedaan). 

 

Shiatsu verwijdert blokkades om te voorkomen dat ze chronisch worden. Daarom is shiatsu, zoals de meeste Oosterse therapieën, preventief bedoeld. Een regelmatige behandeling om de 4 tot 6 weken wordt aangeraden. Of op zijn minst bij elke seizoenswisseling.

Service facile et gratuit

Je crée mon site web
Créer un blog avec